KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lexmark z rešitvijo za izobraževanje in certificiranje v proizvodnih okoljih

 

Datum : 24.09.2018

 

 
 

Lexmarkova rešitev proizvajalcem pomaga avtomatizirati na papirju temelječa izobraževanja in prihraniti čas ter denar.

 

 

Septembra bo že šesti preizkus za telo in duha Aviratek

 

Datum : 31.08.2018

 

 
 

Šentvid pri Stični, 31. avgust 2018 – 29. septembra Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični organizira že šesti Aviratek. Udeleženci organiziranega teka z ovirami bodo morali na razdalji osmih kilometrov premagati 20 pristnih in zanimivih ovir, postavljenih na poljskih in gozdnih poteh v okolici Šentvida pri Stični, za najmlajše pa so organizatorji pripravili mini Aviratek s tremi krajšimi poligoni. Dogodek Aviratek združuje druženje, pristno pustolovščino in dobrodelnost.

 

 

Lenovo na dogodku TechLife ’18 predstavil najpametnejše naprave doslej

 

Datum : 30.08.2018

 

 
 

Družba Lenovo je danes na dogodku Tech Life predstavila vrsto novih naprav, kot so izdelki za pametni dom, obogateno resnično in prenosni računalniki. Z njimi družba nadaljuje preoblikovanje tehnologij in uporabniških izkušenj ter skrbi, da so naprave še bolj intuitivne ter enostavne za uporabo ter uporabnikom omogočajo večjo produktivnost.

 

 

Nikon predstavlja nov bajonetni sistem Z in dva brezzrcalna fotoaparata polnega formata: Z 7 in Z 6

 

Datum : 23.08.2018

 

 
 

Nikon je danes predstavil več novosti, vključno s podrobnostmi o svojem vstopu v segment brezzrcalnih fotoaparatov polnega formata z lansiranjem novega sistema z bajonetom Z.
Sistem z bajonetom Z predstavljata Nikon z zadovoljstvom predstavlja brezzrcalna fotoaparata polnega formata FX poimenovana Z 7 in Z 6 ter nove objektive NIKKOR Z z novim bajonetom večjega premera.

 

 

Nikon predstavlja objektive NIKKOR Z serije S in adapter bajoneta FTZ ter razvoj objektiva 58mm f/0.95 S Noct

 

Datum : 23.08.2018

 

 
 

Nikon z veseljem predstavlja tri nove objektive, združljive z brezzrcalnimi fotoaparati polnega formata (Nikonov format FX) sistema z bajonetom Z, in novi adapter bajoneta FTZ. Standardni zoom objektiv NIKKOR Z 24-70mm f/4 S, širokokotni objektiv s fiksno goriščnico NIKKOR Z 35mm f/1.8 S in standardni objektiv s fiksno goriščnico NIKKOR Z 50mm f/1.8 S bodo koristili Nikonov novi bajonet širokega premera.

 

 

Nikon razvija brezzrcalni fotoaparat polnega formata naslednje generacije

 

Datum : 25.07.2018

 

 
 

Nikon z veseljem predstavlja razvoj svojega sistema brezzrcalnih fotoaparatov polnega formata FX naslednje generacije in objektivov NIKKOR z novim bajonetom. Brezzrcalni fotoaparat in objektivi NIKKOR, ki so v razvoju, z novim bajonetom omogočajo doseganje novih razsežnosti optične zmogljivosti.

 

 

Fotoaparat, ki bi bil rad teleskop

 

Datum : 10.07.2018

 

 
 

Nikonov novi model kompaktnega fotoaparata P1000 je prvi in edini fotoaparat s 125-kratnim optičnim zoomom, saj ponuja največjo povečavo oz. največji razpon goriščnic od širokokotnih 24 mm in vse do super telefoto 3.000 mm. Z načinom Dynamic Fine Zoom lahko s tem fotoaparatom povečate zoom vse do 250-kratnika oziroma do 6.000 mm. Zdaj lahko resnično fotografirate posamezne kraterje na mesecu brez uporabe teleskopa.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se