KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lexmark z rešitvijo Patient Communication za zdravstvo

 

Datum : 15.12.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je predstavila novo rešitev, namenjeno zdravstvenim ustanovam. Rešitev Lexmark Patient Communication jim uvede napredne tiskalniške rešitve v delovne procese in zdravstvenemu osebju zagotavlja pregledne ter jasno berljive obrazce in dokumente, s katerimi prihranijo precej časa in bolje poskrbijo za paciente.

 

 

Nikon z novo različico aplikacije SnapBridge, ki digitalne fotoaparate Nikon poveže s pametnimi napravami

 

Datum : 04.12.2017

 

 
 

Družba Nikon je predstavila novo različico aplikacije SnapBridge. SnapBridge 2.0.2 uporabnikom olajša povezavo Nikon fotoaparatov in drugih pametnih naprav* preko povezave Bluetooth® in še dodatno obogati uporabniško izkušnjo.

 

 

ZOPO znova izziva tekmece – s tehnologijo in ceno

 

Datum : 28.11.2017

 

 
 

Družba ZOPO, priznani proizvajalec pametnih mobilnih telefonov, z novo generacijo mobilnikov odgovarja na ključne potrebe uporabnikov. Modela ZOPO P5000 in Z5000 se od konkurence ločita predvsem po zmogljivi bateriji, njena kapaciteta znaša kar 5000 mAh, in tako uporabnikom omogočata tridnevno mobilno komunikacijsko svobodo. Modela Flash X1 in Flash X2 pa kupce vabita z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostmi.

 

 

Lexmark znova z nazivom najboljšega izdelovalca večopravilnih naprav A4

 

Datum : 24.11.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje tiskalnike. Prejela je namreč nagrado 2017 Frank Award v kategoriji izdelovalcev večopravilnih naprav formata A4. Nagrado vsako leto podeljuje družba The Cannata Report.

 

 

Fujitsu, Lenovo in DBJ s skupnim podjetjem

 

Datum : 06.11.2017

 

 
 

Družbe Fujitsu Limited (“Fujitsu”), Lenovo Group Limited (“Lenovo”) in Japonska razvojna banka (“DBJ”) so objavile strateško sodelovanje in zagon skupnega podjetja, ki se bo osredotočalo na raziskave, razvoj, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo računalniških naprav na svetovnem trgu.

 

 

Lexmark imenovan za vodilnega ponudnika na področju varovanja dokumentov

 

Datum : 02.11.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je bila s strani analitskega podjetja IDC v poročilu MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment imenovana za vodilnega ponudnika rešitev in storitev na področju tiskanih dokumentov.

 

 

Lenovo in Intel za bolj enostavno in varno spletno avtentikacijo

 

Datum : 24.10.2017

 

 
 

81 odstotkov zlorab podatkov v lanskem letu je pripisanih šibkim, privzetim ali ukradenim geslom (1), število napadov s poskusi prevar pa je v letu dni zraslo za 65 odstotkov (2). Zaščita spletne zasebnosti, identitete in vseh vrst podatkov je pomembnejša kot kadarkoli – in zahteva robustne varnostne ukrepe. Lenovo in Intel sta danes predstavila prve računalnike z vgrajenimi rešitvami za brezšivno avtentikacijo, ki podpirajo varno brskanje, nakupovanje in delo uporabnikov. Ob uporabi Intel Online Connect z novimi procesorji Intel Core 7. in 8. generacije najnovejši Lenovo računalniki, kot so Yoga 920, ThinkPad X1 Tablet (2. generacije), ThinkPad X1 Carbon (5. generacije) in IdeaPad 720S, že premorejo FIDO-certificirane rešitve za neposredno avtentikacijo in prijavo na priljubljene spletne strani, kot so PayPal, Google, Dropbox in Facebook.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se