KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Fotoaparat, ki bi bil rad teleskop

 

Datum : 10.07.2018

 

 
 

Nikonov novi model kompaktnega fotoaparata P1000 je prvi in edini fotoaparat s 125-kratnim optičnim zoomom, saj ponuja največjo povečavo oz. največji razpon goriščnic od širokokotnih 24 mm in vse do super telefoto 3.000 mm. Z načinom Dynamic Fine Zoom lahko s tem fotoaparatom povečate zoom vse do 250-kratnika oziroma do 6.000 mm. Zdaj lahko resnično fotografirate posamezne kraterje na mesecu brez uporabe teleskopa.

 

 

Lenovo na sejmu E3 predstavil novo generacijo igričarskih računalnikov

 

Datum : 12.06.2018

 

 
 

Lenovo je na letošnjem igričarskem sejmu E3 predstavil kar šest novih namiznih in prenosnih računalnikov iz družine Legion. Svojo igričarsko blagovno znamko Legion je Lenovo povil malce več kot pred letom dni in dal zavezo, da bo uporabnikom zagotavljal premijsko in vrhunsko igričarsko izkušnjo.

 

 

Lenovo poslovno leto 2017/2018 zaključil z močnim četrtletjem

 

Datum : 29.05.2018

 

 
 

Družba Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je objavila rezultate za četrto četrtletje in poslovno leto, ki se je za družbo končalo 31. marca 2018. V obravnavanem četrtletju je Lenovo ustvaril 10,6 milijarde ameriških dolarjev prihodkov, oziroma 11 % več kot v primerljivem obdobju leto prej. Gre za prvo dvomestno rast po 10 četrtletjih, kar kaže na jasen vzpon poslovanja.

 

 

Lexmark CX923 je najbolj inovativna večopravilna naprava

 

Datum : 16.05.2018

 

 
 

Lexmarkova družina večopravilnih naprav CX923 je prejela nagrado uredništva neodvisnega preizkuševalca poslovnih rešitev Better Buys, in sicer nagrado uredništva za najbolj inovativno večopravilno napravo leta 2018 (2018 Innovative Product of the Year). Omenjeni Lexmarki, ki lahko tiskajo s hitrostjo do 65 strani v minuti in obvladajo tisk na najrazličnejše medije, so zato v vrhu nakupnih priporočil pisarniških laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki ga organizacija Better Buys pripravi vsako leto.

 

 

Lenovo že drugo leto zapored najboljša blagovna znamka v svetu prenosnikov po izboru Laptop Magazine

 

Datum : 14.05.2018

 

 
 

Lenovo je že drugo leto zapored prejel priznanje za najboljšo blagovno znamko v svetu prenosnikov po izboru Laptop Magazine. Omenjeni spletni portal vsako leto pripravi poročilo o stanju v svetu prenosnikov in izpostavi dobre ter slabe proizvajalce. V poročilu 2018 Brand Report Card je pohvalil družine izdelkov Lenovo, vključno s prenosnikoma ThinkPad X1 Carbon in Yoga 920.

 

 

Lenovo postal tehnološki partner ekipe Ducati v tekmovanju Moto GP

 

Datum : 06.04.2018

 

 
 

Lenovo je podpisal večletno partnerstvo z moštvom Ducati Team, ki tekmuje na prvenstvu MotoGP. Lenovo tako nadaljuje lastne ambicije postati ena najbolj oboževanih in globalno priznanih blagovnih znamk na svetu. Začenši s sezono 2018 je družba Lenovo postala ključni tehnološki partner ekipe Ducati, ki bo uporabljala računalnike, tablice in strežnike podjetja pri svojem tekočem in razvojnem delu. Prva dirka, na kateri bosta sodelovala Lenovo in Ducati, bo v nedeljo, 8. aprila, na dirkališču Autódromo Termas de Río Hondo v Argentini.

 

 

Lexmark z novimi nagradami za operativno odličnost

 

Datum : 26.03.2018

 

 
 

Družba Lexmark je od združenja Manufacturing Leadership Council, ki deluje v okviru organizacije Frost & Sullivan in vsako leto organizira podelitev priznanj za najboljše proizvajalce na svetu, že šesto leto zapored prejelo kar tri nagrade. Nagrade 2018 Manufacturing Leadership Awards je družba Lexmark prejela v prestižnih kategorijah pametnih izdelkov, upravljanja podatkov in analitike ter operativne odličnosti.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se