KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lexmark še naprej vodilni ponudnik večopravilnih naprav

 

Datum : 13.03.2018

 

 
 

Analitsko podjetje IDC je v svojem poročilu U.S. "Smart" Multifunction Peripheral 2018 Smart Vendor Assessment družbo Lexmark International znova izbralo za vodilnega ponudnika večopravilnih naprav, saj se je podjetje dokazalo s celotnim ekosistemom rešitev. Tega sestavljajo večopravilne naprave, programska oprema in storitve, pa tudi tržni doseg in specializacija.

 

 

Tehnologije Lenovo ThinkSystem povečale zmogljivosti najbolj zmogljivega kanadskega superračunalnika Niagara

 

Datum : 09.03.2018

 

 
 

Oddelek Lenovo Data Center Group je v sodelovanju z organizacijami SciNet, Compute Ontario, Compute Canada in univerzo v Torontu predstavil nadgradnjo visoko zmogljivega računalniškega grozda, namenjenega Niagari – najbolj zmogljivemu raziskovalnemu superračunalniku v Kanadi. Ta je pridobil 1.500 zmogljivih strežniških rezin Lenovo ThinkSystem SD530 ultra visoke gostote, ki bodo pospešile izvajanje kvantitativnih raziskav in kanadskim znanstvenikom ter raziskovalcem pomagale hitreje doseči pomenljive rezultate na področjih umetne inteligence, astrofizike, podnebnih sprememb, delovanja oceanov in drugih področjih, ki zahtevajo obdelavo masovnih podatkov.

 

 

Lenovo na sejmu MWC 2018: “Inteligenca bo spremenila vse – od naprav do podatkovnega centra”

 

Datum : 26.02.2018

 

 
 

Lenovo je danes na sejmu MWC 2018 predstavil okrepljeno vizijo glede tehnoloških inovacij, svojo strategijo pa usmeril na področje obogatene inteligence.

 

 

Lexmark Testing Assistant z nagrado za izjemno izobraževalno rešitev

 

Datum : 13.02.2018

 

 
 

Analitiki podjetja Keypoint Intelligence-Buyers Lab so rešitev Lexmark Testing Assistant nagradili s priznanjem 2018 Pick award in jo označili kot izjemo rešitev za področje izobraževanja.

 

 

Lexmark z rešitvijo MFP Kiosk odpravlja ozka grla v državnih uradih

 

Datum : 26.01.2018

 

 
 

Družba Lexmark International je predstavila novo rešitev, namenjeno državnim ustanovam. Rešitev Lexmark MFP Kiosk for Government, ki uporablja večkrat nagrajene večopravilne naprave Lexmark kot del samopostrežne platforme, bo državnim organom ter državljanom omogočila učinkovitejše in bolj varno tiskanje, kopiranje in digitalizacijo dokumentov.

 

 

RoglIT 2018: varni poslujejo bolje

 

Datum : 22.01.2018

 

 
 

V hotelu Habakuk v Mariboru je potekal prvi letošnji pomembnejši IT-dogodek. Poslovno-izobraževalni dogodek RoglIT v organizaciji družbe Unistar PRO je več kot 260 strankam, partnerjem in predstavnikom medijev predstavil aktualne trende in nove tehnologije s področja IT. Poudarek je bil na varovanju IT-okolij in zagotavljanju neprekinjenega poslovanja.

 

 

Ivan Bozev je novi izvršni direktor regije Srednje in Jugovzhodne Evrope v Lenovu

 

Datum : 18.01.2018

 

 
 

Lenovo je na položaj izvršnega direktorja regije CSEE (Srednje in Jugovzhodne Evrope) imenoval Ivana Bozeva. Bozev, ki ima obilo izkušenj v industriji, je prej vodil regijo Jugovzhodne Evrope (SEE), po novem pa bo skrbel za razvoj in rast poslovanja družbe Lenovo v Bolgariji, Češki Republiki, Grčiji, Hrvaški, Madžarski, Poljski, Romuniji, Slovaški, Sloveniji, Srbiji in dodatnih šestih vzhodnoevropskih državah. Poročal bo neposredno nadrejenemu Francoisu Bornibusu, predsedniku Lenovo EMEA.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se