KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Elektrifikacija voznega parka spreminja Slovenijo v družbo trajnostne mobilnosti

 

Datum : 05.09.2017

 

 
 

V okviru dogodka Zero Tour 2017, avtomobilske, turistične in rekreativne prireditve, ki združuje lastnike električnih vozil in vse, ki želijo v prihodnje vstopiti v svet električne mobilnosti, je bila organizirana tudi pomenljiva okrogla miza z naslovom Miti in resnice slovenske poti v družbo trajnostne mobilnosti. Na njej so udeleženci obravnavali hitrost tranzicije in elektrifikacije voznega parka ter možne scenarije pa tudi ovire na poti tako e-mobilnosti kot trajnostni mobilnosti.

 

 

Motorola predstavlja najnovejše inovacije iz sveta pametnih telefonov in razširja družino dodatkov Moto Mods

 

Datum : 31.08.2017

 

 
 

Lenovo je preko svoje podružnice Motorola Mobility na sejmu IFA v Berlinu predstavil dva nova inovativna mobilna telefona – svetovno premiero modela moto x4 in predstavitev modela moto z2 Force Edition skupaj z inovativnimi dodatki Moto Mods, kot je novi 360 Camera Moto Mod.

 

 

Lenovo™ z novimi pametnimi napravami nagovarja sodobne potrošnike

 

Datum : 31.08.2017

 

 
 

Lenovo je danes najavil pet novih pametnih naprav, ki kažejo zmogljivost in potencial pametnih tehnologij ob uporabi umetne inteligence (AI), obogatene (AR) in navidezne resničnosti (VR).

 

 

Zero Tour 2017: Pridi in izkusi e-mobilnost in zeleni turizem skozi lastno izkušnjo

 

Datum : 29.08.2017

 

 
 

Dogodek Zero Tour 2017, ki bo potekal v petek in soboto, 1. in 2. septembra v Stični, je avtomobilska, turistična in rekreativna prireditev, ki združuje lastnike električnih vozil in vse, ki želijo v prihodnje vstopiti v svet električne mobilnosti. Lastniki bodo delili svoje vsakodnevne izkušnje, prednosti in izzive, ki jim jih prinaša slovenska realnost, obiskovalci pa bodo lahko električna vozila tudi preizkusili.

 

 

Lexmark Smart Document Capture za vladne organizacije

 

Datum : 29.08.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je pripravila novo različico rešitve Smart Document Capture, ki je optimizirana za uporabo v vladnih organizacijah. Rešitev uporablja Lexmarkove pametne večopravilne naprave in programsko opremo, s katerimi odpravlja neučinkovitosti in napake v s papirnatimi dokumenti povezanih procesih ter skrbi za večje zadovoljstvo uporabnikov in varnost dokumentov.

 

 

Novi Nikon D850 snema v 4K in fotografira s 45.5 milijona slikovnih točk

 

Datum : 24.08.2017

 

 
 

Novi Nikon D850 je D-SLR fotoaparat, ki združuje hitrost in visoko ločljivost. Je prvi Nikonov fotoaparat, ki prinaša 4K/UHD video zajem v polnem formatu FX brez izreznega faktorja in z možnostjo snemanja posnetkov v t. i. »focus stacking« tehniki za sestavljanje ene fotografije iz več posnetkov za doseganje razširjene globinske ostrine. Sicer pa se novinec ponaša s hitrim slikovnim tipalom formata FX z ločljivostjo 45.5 milijona slikovnih točk in brez optičnega nizkoprehodnega filtra AA ter razširjenim območjem občutljivosti ISO od 64 do 25.600 (razširljivim od 32 do 102.400).

 

 

CROSSCALL – pametni mobilni telefoni za zahtevne in športno aktivne uporabnike

 

Datum : 22.08.2017

 

 
 

CROSSCALL, vodilni francoski proizvajalec mobilnih telefonov, prilagojenih aktivnostim na prostem, prihaja na slovenski trg. Uporabnikom z aktivnim življenjskim slogom oziroma višjimi zahtevami glede trpežnosti in odpornosti mobilnih telefonov se bo predstavil z več modeli. Izmed modelov, ki so na voljo, velja izpostaviti napredni in na vse pripravljen telefon TREKKER-X3 ter model SHARK-X3, ki je eden redkih nepotopljivih telefonov na trgu. Specialist za pametne mobilnike, ki so uporabni vedno in povsod, želi postati referenca na slovenskem trgu, ko gre za mobilne naprave, ki se ne ustrašijo nepredvidljive narave in vremena.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se