KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Nikon razvija novo programsko opremo za brezzrcalna fotoaparata Nikon Z 7 in Nikon Z 6

 

Datum : 15.02.2019

 

 
 

V luči prilagajanja raznolikim potrebam svojih uporabnikov Nikon nadaljuje z nadgradnjo omenjenih fotoaparatov z novimi zmogljivostmi. Nikon tako razvija novo strojno programsko opremo za brezzrcalna fotoaparata s tipalom polnega formata in izmenljivimi objektivi Nikon Z 7 in Nikon Z 6.

 

 

Predstavljen prvi od trojice hitrih zoom objektivov za Nikon Z

 

Datum : 14.02.2019

 

 
 

Nikon je predstavil prvega od trojice profesionalnih f/2.8 zoom objektivov za fotoaparate Nikon Z. Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S je vzdržljiv profesionalni objektiv kompaktnih mer, z vrhunsko optično zasnovo z ostrino prek celotnega kadra ter z napredno zaščito pred prahom in vlago.

 

 

Brezplačno spletno orodje za načrtovanje upravljanja z meteornimi vodami

 

Datum : 13.02.2019

 

 
 

Podjetje Armex Armature d.o.o. je izdelalo orodje, ki uporabnikom omogoča hitro in enostavno načrtovanje rešitev in sistemov za upravljanje z meteornimi vodami. Brezplačno spletno orodje je namenjeno tako inženirjem in strokovnjakom komunalne infrastrukture kot posameznikom, ki bi radi pridobili vpogled v načrt za postavitev ponikalnih ali zadrževalnih sistemov. Orodje že pozna podatke o padavinah za celotno Slovenijo in se redno posodablja, njegova uporaba pa je zelo intuitivna.

 

 

Lenovo najavlja Lenovo TRUSCALE™ INFRASTRUCTURE SERVICES – storitve, ki temeljijo na dejanski uporabi

 

Datum : 12.02.2019

 

 
 

Družba Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), ki se uvršča na seznam Fortune Global 500 in velja za tehnološkega vodjo na področju inteligentne preobrazbe, je danes najavila storitve Lenovo TruScale™ Infrastructure Services. Celovit nabor storitev Lenovo TruScale temelji na naročniških storitvah, ki strankam omogočajo rabo strojne in programske opreme za podatkovne centre na izbrani lokaciji brez predhodnega nakupa le-te.

 

 

Lexmark okrepil ponudbo tiskalnikov za poslovna okolja

 

Datum : 01.02.2019

 

 
 

Podjetje Lexmark je predstavilo novo družino izdelkov, poimenovano Two Series, s katerimi bo okrepilo svojo ponudbo tiskalniških rešitev v segmentu majhnih in srednje velikih podjetij. Novi tiskalniki in večopravilne naprave so namenjeni manjših delovnim skupinam, ki od kompaktne naprave pričakujejo enostavno in varno tiskanje, kopiranje in faksiranje ter prijaznost do uporabnika.

 

 

RoglIT 2019: sodelovanje za nove uspehe

 

Datum : 21.01.2019

 

 
 

V hotelu Habakuk v Mariboru je potekal prvi letošnji pomembnejši IT-dogodek. Poslovno-izobraževalni dogodek RoglIT v organizaciji družbe Unistar PRO je več kot 250 strankam, partnerjem in predstavnikom medijev predstavil aktualne trende in nove tehnologije s področja IT. V Unistar PRO poudarjajo, da so izzivi strank tudi njihovi izzivi in skupaj z njimi stopajo po poti digitalne preobrazbe.

 

 

Lexmark ostaja vodilni ponudnik upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev

 

Datum : 21.01.2019

 

 
 

Analitsko podjetje IDC je v svojem poročilu IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment družbo Lexmark označilo za vodilnega ponudnika upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se