KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Lenovo Miix 630 in prenovljeni ThinkPadi dvigajo poslovno mobilnost na nov nivo

  Datum : 10.01.2018
   

Lenovo je na sejmu CES v Las Vegasu predstavil prenosni računalnik z aduti mobilnega telefona Miix 630 in prenovil družino prenosnikov ThinkPad.

Vedno povezan, vedno pripravljen računalnik

Mobilnost računalnikov z modelom Miix 630 dobiva novo dimenzijo. Hibridna 2-v-1 naprava presega pričakovanja, kaj lahko zmorejo prenosniki. Uporabniku omogoča prilagodljivost in produktivnost s sistemom Windows 10 S opremljenega prenosnika, ki je stalno povezan v mobilno omrežje, podobno kot pametni telefon. V pomoč so mu hitre 4G LTE povezave (ali pa Wi-Fi), uporabniku pa omogoča neprekinjen ogled do 20 ur video posnetkov z enim polnjenjem baterije. Prenosnik Miix 630 uporablja platformo Qualcomm Snapdragon 835 Mobile PC in je debel le 15,6 mm, tehta pa 1,33 kg. Windows 10 S z digitalno pomočnico Cortana® prav tako prisluhne ukazom uporabnika, tehnologija Windows Hello™ pa premore tehnologijo biometričnega prepoznavanja obraza za varnejšo in bolj praktično prijavo v računalnik.

 

Odzivnejši in pametnejši prenosniki ThinkPad

Blagovna znamka ThinkPad ostaja sinonim za najboljše poslovne prenosnike. Sveže inovacije na področju zaslonov, zasebnosti in povezljivosti bodo poskrbele, da bo nova družina prenosnikov X1 še bolj prepričljiva v delovnem okolju. Tablica X1 Tablet prihaja v 13-palčni različici in z zaslonom ločljivosti 3K in opcijsko LTE-A povezljivostjo. Prenosnika X1 Carbon in X1 Yoga pa sta bogatejša za digitalno pomočnico Amazon Alexa in premijske zaslone s podporo Dolby Vision HDR. Rešitev ThinkShutter Camera Privacy pa skrbi, da bolj plahi uporabniki kamere ne bodo več prekrivali z nalepko. Prenosnik X1 Carbon je bogatejši še za različice z na dotik občutljivim zaslonom, a še vedno ostaja najlažji 14-palčni poslovni prenosnik na svetu, izboljšana baterija pa nudi do več kot 15 ur avtonomije.

Prenovljena je celotna družina prenosnikov ThinkPad, in sicer modeli X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480 ter L580. Vsi so deležni nadgradnje strojne opreme, posebej model X280, ki predstavlja idealnega spremljevalca uporabnikov, ki so veliko na poti, saj tehta le 1,16 kg. Prenosnik T480 pa postavlja nove standarde pisarniških okolij, saj njegova nova razširitvena postaja premore tako infrardečo kamero, globalno LTE-A povezljivost in skupno kapaciteto baterije razširi z avtonomijo do 27 ur delovanja. T480 tako prinaša najboljšo kombinacijo zmogljivosti in teže v svojem razredu, medtem ko T580 prinaša hitrejši pomnilnik, dva sistema hrambe podatkov, prav tako pa je tudi zanj na voljo nova razširitvena postaja z zelo zmogljivo baterijo.

Uporabnike, ki prenosnike pogosteje uporabljajo na delovni mizi kot na poti, bo razveseljeval grafični dodatek Lenovo Thunderbolt™ 3 Graphics Dock, ki omogoča priklop do treh monitorjev ločljivosti 4K – in sočasno ustvarjanje panoramskega pogleda. Za bogato izkušnjo s področja mešane resničnosti Windows Mixed Reality pa skrbijo očala Lenovo Explorer v navezi s prenosnikom IdeaPad™ 720S, ki omogočajo igranje VR-iger ali pa sprehode po navideznih svetovih.

 

Cene in dobavljivost

Cene novih izdelkov bodo znane v prihodnjih mesecih, ko bodo ti tudi naprodaj v Sloveniji.


Dodatne informacije

Lenovo Miix 630: http://blog.lenovo.com/en/blog/always-on-and-always-connected-meet-the-new-lenovo-miix-630-2-in-1-detachab

ThinkPad X1 family: http://blog.lenovo.com/en/blog/eye-popping-laptops-from-lenovos-latest-thinkpad-x1-series

ThinkPad X, T, L series: http://blog.lenovo.com/en/blog/lenovo-introduces-its-most-complete-thinkpad-portfolio-with-2018-lineup

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se