Lenovo postal tehnološki partner ekipe Ducati v tekmovanju Moto GP

  Datum : 06.04.2018
   

Lenovo je podpisal večletno partnerstvo z moštvom Ducati Team, ki tekmuje na prvenstvu MotoGP. Lenovo tako nadaljuje lastne ambicije postati ena najbolj oboževanih in globalno priznanih blagovnih znamk na svetu. Začenši s sezono 2018 je družba Lenovo postala ključni tehnološki partner ekipe Ducati, ki bo uporabljala računalnike, tablice in strežnike podjetja pri svojem tekočem in razvojnem delu. Prva dirka, na kateri bosta sodelovala Lenovo in Ducati, bo v nedeljo, 8. aprila, na dirkališču Autódromo Termas de Río Hondo v Argentini.

Gianfranco Lanci, predsednik in operativni direktor družbe Lenovo, je partnerstvo komentiral takole: “Tekmovanje MotoGP zelo pridobiva na globalni prepoznavnosti, saj ga spremlja na milijone ljudi po svetu. Ducatijeva 90-letna dediščina in osredotočenost na inoviranje, hitrost in zmogljivosti je zelo blizu vrednotah, ki so pomembne družbi Lenovo. Veselimo se izpostavljenosti, ki jo prinaša partnerstvo, priložnost bomo izkoristili za dokaz, kako lahko izdelki Lenovo pomagajo ekipi Ducati doseči cilje in še večji napredek.”

Claudio Domenicali, izvršni direktor Ducati Motor Holding, je dodal: “Veselimo se partnerstva z družbo Lenovo, ki sodi med največje proizvajalce računalnikov in tehnologij za podatkovne centre na svetu. Ducati mora izkoriščati IT in digitalne zmožnosti tako na dirkališču kot zunaj njega in prav to nam bodo prilagodljivi računalniki Lenovo tudi omogočili. Naši dirkalni in civilni motocikli so hkrati tudi idealno okolje za preizkus Lenovo tehnologij, zato verjamem, da je pred nami zelo uspešno partnerstvo.”

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se