KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Lenovo že drugo leto zapored najboljša blagovna znamka v svetu prenosnikov po izboru Laptop Magazine

  Datum : 14.05.2018
   

Lenovo je že drugo leto zapored prejel priznanje za najboljšo blagovno znamko v svetu prenosnikov po izboru Laptop Magazine. Omenjeni spletni portal vsako leto pripravi poročilo o stanju v svetu prenosnikov in izpostavi dobre ter slabe proizvajalce. V poročilu 2018 Brand Report Card je pohvalil družine izdelkov Lenovo, vključno s prenosnikoma ThinkPad X1 Carbon in Yoga 920.

Raziskava spletnega portala Laptop Magazine vsako leto postreže s temeljitim poročilom iz sveta prenosnih računalnikov. V poročilu so obravnavani najrazličnejši preizkusi prenosnikov, inovacije, izbira, vrednost glede na ceno pa tudi garancijsko jamstvo in storitve podpore.

Pri Laptop Magazine so ob podelitvi priznanj zapisali: »Letos je Lenovo ponovno zasedel prvo mesto, predvsem po zaslugi fantastične ponudbe prenosnih računalnikov. Od čudovitega ThinkPad X1 Carbon, ki je bil edini izdelek, ki je v preteklem letu prejel popolno oceno, označeno s petimi zvezdicami, do vsestranskega modela Yoga 920, so si prenosni računalniki Lenovo prislužili največ nagrad 'Izbor uredništva' kot prenosniki katere koli blagovne znamke. 53 odstotkov preizkušenih Lenovo prenosnikov je doseglo oceno 4 zvezdice ali več.«Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se