KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Nova družina prenosnikov Lenovo™ IdeaPad™ se predstavi

  Datum : 01.06.2017
   

Nobena skrivnost ni, da si uporabniki želimo vedno več od svojih računalnikov. Lenovo je zato povsem prenovil družino prenosnikov IdeaPad, šest novih članov, ki so doživeli stilsko prenovo in so znatno vitkejši in zmogljivejši od predhodnikov. Pri oblikovanju in novanju modelov IdeaPad 720, 520 ter 320 in IdeaPad 720S, 520S ter 320S so oblikovalci sledili filozofiji »manj je več«, inženirji pa poskrbeli, da bodo njihove zmogljivosti in funkcionalnosti ustrezale kar najširšemu krogu uporabnikov. Novi IdeaPadi so tako prenosniki za vsak okus, potrebo in proračun.

Minimalističen dizajn za maksimalni učinek

Generacija Z sodi med uporabnike, ki želijo biti stalno digitalno povezani. Milenijci si želijo cenovno učinkovitih rešitev in nižjih življenjskih stroškov. Generacija X zahteva zmogljivosti in inovacije. Vsi pa si želijo naprav, ki so hkrati pametne in enostavne za uporabo. Nova družina prenosnikov IdeaPad nagovarja vse generacije uporabnikov, saj je zelo raznolika, čist slog pa dopolni konkretna vsebina. Gre za prenosnike, na katere se lahko njihovi uporabniki lahko zanesejo.

Zunanjo podobo prenosnikov določajo čiste linije in klinasti robovi, sprednji rob zaslona je oblikovan v želji po lažjem odpiranju. Tanjši stranski profil, posebej pri modelih z oznako S, pooseblja vitkost. Nove IdeaPade je užitek prenašati.

IdeaPad 720S, na primer, premore ohišje, izdelano in anodiziranega aluminija in obdelano z enakim postopkom, kot ga draguljarji uporabljajo za brušenje diamantov. Ultratanek prenosnik je tudi na otip tako odličen, kot je videti.

Enake obdelave ohišja je deležen tudi model IdeaPad 520S, ki je debel 19,3 mm, v kovinsko ohišje pa je odet tudi najcenejši IdeaPad 320S. Vsi novi IdeaPadi se odlično znajdejo tako v pisarni kot doma, na voljo pa so v različnih barvnih kombinacijah, med katerimi so tudi premijske metalizirane barve.

Rešitve, ki štejejo

Inženirji in oblikovalci so prenovili tudi »notranjost« prenosnikov. Prenove je bila deležna tipkovnica, ki omogoča še bolj udobno delo, robovi zaslonov so tanjši, k skupno bistveno boljši uporabniški izkušnji pa pripore tudi velika drsna ploščica Microsoft®’s Precision Touchpad™, ki omogoča uporabo najrazličnejših in večprstnih gest za upravljanje operacijskega sistema Windows® 10 in aplikacij. Vsi novi prenosniki IdeaPad imajo že prednameščen operacijski sistem Windows 10 Home.

Uporabniki, ki zahtevajo kar največje zmogljivosti ob hkratni prenosljivosti, bodo posegali po enem izmed treh ultratankih modelov z oznako S. IdeaPad 720S je lahko opremljen z najnovejšim procesorjem Intel® Core™ i7 sedme generacije, bliskovito hitrim vmesnikom Thunderbolt™ 3 ter pogonom SSD PCIe kapacitete 1 TB. Ob tem super zmogljivi in vsega 13,6 mm debel prenosnik tehta le 1,14 kg, odličen 13-palčni zaslon pa razveseljuje tako mobilne zaposlene kot zahtevne študente. 13-palčni zaslon lahko sliko prikazuje tudi v ultra visoki ločljivosti 4K (UHD).

IdeaPad 720S za doplačilo ponuja tudi napredne rešitve, kot je bralnik prstnih odtisov, ki v navezi s funkcijo Windows Hello™ omogoča hipno in varno prijavo v sistem. Tipkovnica je lahko tudi osvetljena. Skladno z željami in potrebami mobilnih uporabnikov lahko prenosnik tudi v ugasnjenem stanju preko vmesnika USB polni druge naprave.

Stavite na praktičnost in funkcionalnost? Modela IdeaPad 520 in 520S sta opremljena s procesorji Intel Core do modela i7 sedme generacije in grafičnimi karticami NVIDIA® GeForce® do modela 940MX. Izdelana sta za hitro produktivnost.

Uporabniki z omejenimi proračuni, ki iščejo prenosnik za vsakdanje brskanje po spletu, ogled video posnetkov in delo z e-pošto, bodo s cenovno dostopnim modelom IdeaPad 320 odlično postreženi, za še boljšo mobilno izkušnjo pa poskrbi njegov tanjši brat IdeaPad 320S.

IdeaPad 320 hkrati dokazuje, da cenovno dostopni prenosniki niso grdi in dolgočasni. Lično oblikovanje in ponudba živih barv, med katerimi sta športno modra in slivnato vijolična, poskrbijo za živahnost. Opremljeni z Intelovimi najnovejšimi procesorji, razkošno drsno ploščico, vmesnikom USB (tip C) in pogonom DVD, bodo razvajali številne uporabnike. 


Cene in dobavljivost

Novi prenosniki IdeaPad bodo v Sloveniji naprodaj poleti, njihove začetne cene (z DDV) pa bodo znašale:

  • 749 evrov za 15-palčni IdeaPad 720
  • 899 evrov za 13-palčni IdeaPad 720S in 999 evrov za 14-palčnega
  • 649 evrov za 15-palčni IdeaPad 520
  • 699 evrov za 14-palčni IdeaPad 520S
  • 349 evrov za 14-palčni IdeaPad 320, 299 evrov za 15-palčnega in 399 evrov za 17-palčnega
  • 499 evrov za 14-palčni in 15-palčni IdeaPad 320S


Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se