KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Nova Moto E4 in Moto E4 Plus: Še več dobrega

  Datum : 14.06.2017
   

Cenovno dostopih pametni telefonov danes ne manjka. A se ti med seboj lahko znatno razlikujejo glede funkcionalnosti in kakovosti izdelave. Zahtevnejši uporabniki, ki vedo, kaj želijo dobiti za odštet denar, imajo vendarle precej ožjo izbiro. Mednjo vsekakor sodita tudi nova Moto E4 in Moto E4 Plus. Odlična zunanja podoba in nadgrajena strojna oprema prinašata tisto, kar si uporabniki resnično želijo – celodnevno baterijo, odličen zaslon in napredno kamero – vse to za denarnici zelo prijazno ceno.

 

Moto E4: kakovosten zaslon in ohišje

Moto E4 ima v elegantnem kovinskem ohišju vgrajen odličen 5-palčni zaslon visoke ločljivosti. Štirijedrni procesor zagotavlja hitro delo s telefonom, povezljivost v mobilna omrežja 4G1 pa poskrbi, da si uporabniki Moto E4 hitro pretočijo in ogledajo najnovejše video posnetke.

Moto E4 ima vgrajeno hrbtno kamero ločljivosti 8 milijonov pik, opremljeno s sistemom samodejnega ostrenja, ki poskrbi, da uporabnik ne zamudi nobenega trenutka ali motiva. Za zajem kakovostnih selfi posnetkov – tudi v pogojih slabše svetlobe – pa poskrbi prednja kamera s senzorjem ločljivosti 5 milijonov pik.

Baterija zmogljivosti 2800 mAh telefonu Moto E4 zagotavlja odlično avtonomijo tudi ob zahtevnejši rabi. 

Moto E4 Plus: odlične zmogljivosti in baterija

Uporabniki, ki zahtevajo še več zmogljivosti in avtonomije, bodo odlično postreženi z modelom Moto E4 Plus. Ta premore 5,5-palčni zaslon visoke ločljivosti, v kovinsko ohišje pa je vgrajena baterija zmogljivosti kar 5000 mAh, po zaslugi katere lahko uporabnik skorajda pozabi na polnjenje telefona. In ko je to vendarle na vrsti, Moto E4 Plus s hitrim polnilcem (10W) poskrbi, da že nekaj minut polnjenja zadostuje za več ur uporabe.

Telefon ima vgrajen tudi bralnik prstnih odtisov, ki rabi za hiter odklep telefona. Za odlične fotografije in video posnetke sta zadolženi hrbtna (13 MP) in prednja kamera (5 MP), slednja premore tudi t. i. selfi bliskavico, ki delo suvereno opravi, kadar je v prostoru manj svetlobe.

Štirijedrni procesor in sposobnost povezovanja v omrežja 4G1 poskrbita, da bodo nalaganje priljubljenih spletnih strani, igranje iger in druge aktivnosti z Moto E4 Plus v užitek. Povsem sveža različica operacijskega sistema Android™ 7.1 pa še dodatno izvabi le najboljše iz Moto E4 Plus.

Cene in dobavljivost

Moto E4 in Moto E4 Plus bosta v Sloveniji naprodaj v prihodnjih mesecih, njuni ceni v prosti prodaji pa se bosta začeli pri 149 oziroma 199 evrov.

Fotografije izdelkov najdete na tej povezavi (strinjati se morate s pogoji uporabe).

 

1Nekatere funkcije in možnosti izdelka so odvisne od omrežja in so lahko predmet dodatnih zahtev, pogojev ali stroškov. Spremenijo se lahko brez predhodne najave.

*Avtonomija baterije je približna, temelji na povprečnem uporabniškem profilu, sestavljenem iz uporabe in stanja v pripravljenosti. Dejanske zmogljivosti baterije so odvisne od večih dejavnikov, kot so moč signala, nastavitve omrežje, delovna temperatura, raba govornih in podatkovnih komunikacij, raba aplikacij ipd.Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se