KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Prvi Nikkor telefoto objektiv z vgrajenim 1,4 kratnim telekonverterjem

  Datum : 09.01.2018
   

Nikonov novi telefoto objektiv AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC 1.4 FL ED VR z vgrajenim 1,4-kratnim telekonverterjem omogoča fotografom razpon goriščnih razdalj od 180 (f/4) pa vse do 560 mm (f/5.6) brez prilagajanja drže fotoaparata in ne da bi morali odmakniti pogled z iskala.

Objektiv AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC 1.4 FL ED VR je bil razvit na podlagi zahtev profesionalnih fotografov športnih dogodkov in divjih živali, ki so za dober posnetek pripravljeni narediti skoraj vse. Trdno in priročno nameščen vzvod omogoča preprosto in hitro namestitev oz. aktiviranje 1,4-kratnega telekonverterja. Napredna in povsem na novo zasnovana optična konstrukcija zagotavlja zajem slike z ostrino od roba do roba skozi celotno območje zooma, tudi ko fotografirajo pri povsem odprtih zaslonkah f/4 ali pri uporabi telekonverterja pri f/5.6. Nikonov sistem zmanjševanja tresljajev VR omogoča fotografiranje z do štiri stopnje daljšimi časi zaklopa od običajnih - tudi pri uporabi telekonverterja. Način zmanjševanja tresljajev SPORT VR zanesljivo sledi hitro se premikajočim motivom, elektromagnetno upravljanje zaslonke pa poskrbi za natančno osvetlitev tudi pri najhitrejšem neprekinjenem zaporednem fotografiranju. Med ergonomskimi prednostmi je tudi ta, da sta položaja obročev za zoom in ostrenje obrnjena – zoom obroč je odslej spredaj - za bolj uravnoteženo delo, uporaba fluoritnih optičnih elementov pa zmanjšuje težo. Vsi premični deli ohišja objektiva so v celoti zatesnjeni pred vremenskimi vplivi. Hkrati fluorova prevleka na prednji in zadnji leči objektiva aktivno odbija vodo, prah in umazanijo, ne da bi se pri tem zmanjšala kakovost slike in hkrati omogoča enostavnejše čiščenje.

Objektiv AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC 1.4 FL ED VR bo naprodaj od 8. marca 2018 po priporočeni ceni 11.999,00 evrov.

www.nikon.siEcetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se